Club Ciclista Masquefa

Noticies Federacio


La Bustia, Diari comarcal

Esparreguera.

La Nocturna aplega més d'un centenar de ciclistes

Més d'un centenar de participants es van donar cita a la Nocturna d'esparreguera, que enguany va arribar a la seva dotzena edicio. L'equip Unió Ciclista Masquef es va imposar a la nocturna Extrem ( 36 Km, desnivell 1000 metres aproximadament) amb un registre de 2h25'.


Nadal Ciclista al Velòdrom

Els propers 28, 29 i 30 de desembre organitzem tres jornades amb bicicleta, durant les vacances Nadalenques, per a tots els nens que estiguin interessats a gaudir del ciclisme en  totes les diverses modalitats sobre els pedals.


El proper 14 de desembre s´obre període per sol·licitud i renovació llicència esportiva 2016

Els Clubs afiliats podran iniciar el procés de tramitació de Llicències a partir del dilluns 14 de desembre.   Per tal que el programa li permeti  tramitar les llicències  primerament hauran de fer el pagament de la quota de Club 2016. 


Joaquim Rodríguez i Sandra Santanyes reben el premi de millors ciclistes catalans de 2015

Uns 200  ciclistes, 28 entitats, dotze professionals, deu mundialistes i la culminació del guardó de Joaquin Rodríguez i Sandra Santanyes com millors ciclistes catalans de l´any han guarnit la Festa del Ciclisme Català, que aquest migdia de dissabte s´ha dut a terme a les instal•lacions de l´Institut Nacional d´Educació Física de Catalunya (INEFC).


La nova cursa professional “La Mediterranéenne” sortirà de Banyoles

El proper mes de febrer es disputarà “La Mediterranéenne”, cursa de categoria UCI Pro que pren el relleu del desaparegut Tour del Mediterrani. La prova sortirà el dia 11 de febrer, concretament, amb una crono per equips Banyoles, i no de Girona, segons confirma l´ organització. 


José Antonio Hermida i Sandra Santanyes són campions de Catalunya de ciclocròs

El Parc d´Arboretum de Manlleu ha estat escenari del Campionat de Catalunya de ciclocròs, què enguany ha estat Trofeu Joan Soler amb José Antonio Hermida, novament campió català en un vibrant duel amb Hugo Drechou, qui només ha cedit  quinze segons, en una competició que no ha permès cap respir entre els dos millors. El dominador de la temporada regular catalana, Isaac Simon, fou tercer i tancà el podi davant Tomàs Misser, qui també cedí quinze segons en el duel pel tercer graó.